You are currently viewing 3 forslag til sjove aktiviteter til din næste fest

3 forslag til sjove aktiviteter til din næste fest

Hvis du skal holde fest, er det vigtigt, at gæsterne ikke bare bliver overladt til dig selv. I stedet bør du sørge for, at der nogle spændende og sjove aktiviteter, som man kan give sig til undervejs. Her får du tre konkrete forslag.

Lej en komiker

Det første, du kan gøre, er at leje en komiker, som kan underholde. Det er en forholdsvis passiv form for underholdning, da det ikke kræver noget af gæsterne, andet end at de lytter til, hvad komikeren siger. Alligevel er det en sjov aktivitet, som med garanti vil være en succes, når du skal holde fest. Se mere her, hvis du vil have mere information.

Det er dog ikke den bedste løsning til eksempelvis en familiefest, medmindre I er mange, som skal afsted. Typisk koster det det samme at leje en komiker, uanset om der er 10 eller 100 mennesker, som vedkommende skal underholde. Derfor er denne aktivitet bedst, hvis der er tale om et større arrangement.

Arrangér en rundboldturnering

Du kan garanteret huske spillet fra folkeskolen. Rundbold, som er den danske udgave af baseball – og som heldigvis ikke er helt så krævende. Det er den perfekte underholdning til en familiefest, og der er dømt mange timers god underholdning, hvis folk altså ønsker at deltage i rundboldturneringen.

Det er en aktivitet, som tager nogle timer at komme igennem, så derfor bør det ikke være en aktivitet, der skal fungere som tidsfordriv mellem måltiderne. I stedet skal det være en decideret turnering, hvor de forskellige gæster kan få lov til at bruge nogle timer på at bekæmpe modstanderne. Til gengæld vil det med garanti blive sjovt.

Planlæg en underholdende quiz

Hvis du synes, at rundbold måske lige er en tand for tidskrævende, så er der også langt mindre krævende aktiviteter, du kan planlægge. Du kan eksempelvis udarbejde en sjov eller udfordrende quiz, som gæsterne kan blive stillet i løbet af aftenen. Det vil være et sjovt afbræk, og du bestemmer selv, hvor lang tid quizzen skal tage.

Der er mange muligheder, og du kan enten vælge at arrangere en simpel quiz med et par spørgsmål, som ikke har noget decideret tema. Du kan også vælge at gå all-in og i stedet udarbejde en svær quiz, som kommer til at tage noget tid at komme igennem. Mulighederne er mange, men du kan skræddersy din quiz, så den matcher festen.