You are currently viewing Sommerferie: 4 sjove og spændende sommer-aktiviteter

Sommerferie: 4 sjove og spændende sommer-aktiviteter

Om sommeren er det vigtigt at komme ud og nyde naturen og det gode vejr. Hvis du mangler inspiration til spændende og sjove aktiviteter, som du og din familie kan bruge tid på, følger her en række gode bud, som du kan lade dig inspirere af.

Sommeren er den perfekte årstid for udendørsaktiviteter – og der er heldigvis mange gode muligheder for at komme ud og nyde den friske luft og samtidig få én på opleveren. Hvis du er i tvivl om, hvad I skal give jer til, følger her en række bud.

Sheltertur er en sikker vinder

En sheltertur er en fremragende måde at nyde naturen på, samtidig med at du får kvalitetstid med familien. Der er masser af sheltere rundt omkring i Danmark, og der er derfor rigeligt med muligheder for at finde en, som er ledig.

Du skal blot pakke dit campingudstyr (fås hos Campz.dk), før I tager afsted. Husk at booke shelter i god tid, da der er rift om dem. Det gør sig særligt gældende i år, hvor det ikke er lige så nemt at tage til udlandet.

Telttur i haven

En telttur i haven er en oplagt mulighed, hvis I har små børn, som det er for besværligt at tage med på campingtur – og så behøver en sheltertur i haven slet ikke at være kedeligt. Den kan nemlig være mindst lige så hyggeligt som på en campingplads.

Samtidig er det en klar fordel, at I har alt det, I skal bruge, i nærheden. Derfor behøver I ikke at skulle bekymre jer om at medbringer campingudstyr eller lignende. Det er blot at gå ind i køkkenet, når der skal hentes service, bestik og lignende.

Tag børnene med på stranden

Strandturen er obligatorisk, når det er sommer – og der er heldigvis altid en strand i nærheden, når man bor i Danmark. I langt de fleste tilfælde i hvert fald. Pak en hyggelig madkurv, som I kan spise, mens I slapper af, nyder solen og bader på stranden.

I kan både komme til stranden ved at køre bil eller cykle. Skal det være et heldagsprojekt, kan det være en god idé at cykle, selvom det er en kende mere besværligt, end hvis I pakker bilen og tager til stranden.

Lej en vandcykel

En vandcykel er en klassiker, og langt de fleste byer har et sted, hvor du kan leje en. Det er en fremragende måde at bruge en hyggelig eftermiddag med børnene. Samtidig får I set noget natur, mens i plasker rundt i vandet.