You are currently viewing Tag på en spændende cykeludflugt i Danmark

Tag på en spændende cykeludflugt i Danmark

Der er masser at lave i Danmark om sommeren, og heldigvis har vores land en størrelse der gør, at der aldrig er langt til en spændende og sjov aktivitet. Hvis du vil opleve Danmark fra sin bedste side, bør du spænde cykelhjelmen og køre ud på landevejene for en oplevelse udover det sædvanlige.

Danmark er et lille land, og det er derfor nemt at komme rundt på cykel om sommeren. Samtidig er vi en stolt cykelnation, hvorfor der er gode muligheder for cyklister, uanset om de færdes i byen eller på landevejene.

Herunder følger en række gode bud på aktiviteter, som kan nås med cykel. Det kræver ikke andet end lidt kilometer i benene, og så venter der sjove, hyggelige og spændende aktiviteter rundt omkring i det danske sommerland.

Cykeltur til den lokale campingplads

Der er masser af campingpladser rundt omkring i Danmark, og de fleste af dem ligger placeret, så der altid er én tæt på, uanset hvor du bor. Du kan derfor nemt cykle til og fra landets campingpladser, selv hvis du har mindre børn med.

Det kræver blot, at du har den rigtige cykel og cykeludstyr, så du er sikker på, at du kommer helskindet frem. Hvis du har mindre børn med på cykelturen, er det en god idé at vælge en destination, som ikke ligger alt for langt væk.

Cykeltur til et shelter i nærheden

Der findes flere sheltere i Danmark, og du kan booke dem i forvejen, så du er sikker på, at de ikke er optaget, når du kommer frem. Hvis de er optagede, kan du blot vise din reservation, da det giver dig førsteret til at bruge shelteren.

Husk, at en sheltertur ikke er et luksusophold, hvorfor det kræver, at du også selv har udstyr med. Du bør huske liggeunderlag, sovepose, hovedpude, bestik, service og mad, hvis du vil være sikker på, at det bliver en god tur.

Cykeltur til stranden

I Danmark er der aldrig langt til stranden, og du kan derfor nemt komme dertil med cyklen. Bor du tæt på stranden er det nemt, mens du også kan risikere, at du skal cykle et stykke tid. Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan det være en god idé at gøre det til en heldagstur.

Pak en madkurv, liggeunderlag, badetøj og eventuelt en god bog, hvis du skal være der i mange timer. Du kan også tage strandtennis med, så der er mulighed for at få rørt jer lidt, når I ikke er i vandet eller daser i solen.