You are currently viewing Et foredrag kan også være sjovt

Et foredrag kan også være sjovt

Hvad betyder det egentlig at have det sjovt? Det kan fortolkes relativt bredt. Forskellige mennesker kan have forskellige holdninger. Men den gængse opfattelse af et foredrag er umiddelbart ikke at man går hjem med lattermusklen alt for benyttet. Vi synes dog det er en forkert opfattelse. Rigtig mange foredragsholdere inddrager humor i mange forskellige former. Underholdning i sig selv kan være motiverende indslag og meget andet. I denne artikel har vi samlet et par punkter omkring de sjove foredrag.

Glæde og humor på arbejdspladsen

Arbejdsglæde. Det tror jeg vi alle søger efter. At man vågner op med lysten til at stige ud af sengen, tage mappen under armen og ind på kontoret. Det kan dog være rigtig svært at arbejde hen imod. Derfor findes der masser muligheder med foredrag om humor, sjov og ballade. Men på en professionel måde. Hvordan får man implementeret det inde på arbejdspladsen bedst muligt. Det er her i selv skal tage ansvar. Book en tid til et relevant foredrag, hvor latteren helt sikkert vil fylde rummet.

Motivation

Som beskrevet tidligere. Sjov kommer i mange udformninger. Det kunne snildt være motivation. Motivation på arbejdspladsen, motivation i livet. Få sat gang i tankerne hos kompetente foredragsholdere. Vil du have bedre resultater på begge fronter? Så kunne det være et foredrag om motivation var nøglen. Det sjove findes i det spændende nogle gange. Er du underholdt, har du det ofte også sjovt. Meget simpelt, men alligevel bredt forstået.

Inddragelse af publikum

Mange vil sige et af de vigtigste værktøjer for foredragsholdere er, at man inddrager sine gæster. Derfor er det en god idé at have et åbent sind. På den måde får du mest ud af deltagelse. Måske bidrager du også til resten af publikum. Et sjovt foredrag er for alle parter et succesrigt resultat. Gå ud fra konferencesalen med en god følelse i maven og en masse gode værktøjer til at tackle hverdagen og arbejdspladsens strabadser.