You are currently viewing Skal du arrangere en sjov og underholdende polterabend, så overvej at bestille en stripper

Skal du arrangere en sjov og underholdende polterabend, så overvej at bestille en stripper

En stripper hører sig til, når der skal afholdes polterabend – og det vil helt sikkert være et festligt indspark, som kan være med til at sætte stemningen. Se her, hvordan du arrangerer den perfekte polterabend, hvor underholdningen blandt andet består af striptease.

Strip er efterhånden blevet et fast indslag ved polterabender, og derfor kan det være en god idé at have det med i dine overvejelser, når du skal arrangere en polterabend. Stripperen kan komme senere på aftenen, når alle dagens aktiviteter er gennemførte.

Et stripshow behøver ikke nødvendigvis at være grænseoverskridende, da du selv vælger, hvor vildt det skal være. Du kan også bestille en stripper til topløs servering, når festlighederne på et tidspunkt rykker indenfor.

I sidste ende handler det om, at den kommende brud eller gom skal have en god dag, selvom det også godt må være en smule grænseoverskridende. En stripper kan være med til at sætte gang i festen efter en dag fyldt med aktiviteter.

Sådan finder du den rigtige stripper til polterabenden

Det er vigtigt, at du finder en stripper, som arbejder under ordentlige forhold. Det kan du blandt andet sikre dig, hvis du vælger et stripbureau, som behandler deres medarbejdere ordentligt og giver en god løn.

Du kan finde et stort udvalg af strippere hos Charlotte Schou, som alle arbejder under ordentlige forhold. Det betyder, at du er sikker på, at du får en stripper, som ikke alene giver den fuld gas i sit stripshow, men som også får en god løn og har gode arbejdsvilkår.

Sørg for, at stripperen har ordentlige forhold

Når du hyrer en stripper, har du ansvaret for, at han eller hun arbejder under ordentlige forhold. Det er derfor væsentligt, at du har mulighed for at tilbyde et rum, hvor stripperen kan klæde om, ligesom du i mange tilfælde også skal stille et anlæg til rådighed.

Samtidig skal du sørge for, at gæsterne opfører sig ordentligt under stripshowet, men også før og efter. Du bør derfor spørge ind til stripperens grænser, så du er sikker på, at gæsterne ikke overskrider dem.

Det er ikke alle strippere, der tillader berøring, mens nogle gør. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvor grænsen går, så det bliver en behagelig oplevelse både for stripperen og for de gæster, der er til stede under stripshowet.

Find flere ideer til sjove aktiviteter til din polterabend her.